-->

Jumat, 29 Januari 2021

50 Soal UTS/PTS Bahasa Inggris Kelas X Semester Genap K13 Beserta JawabanPart-3

50 Soal UTS/PTS Bahasa Inggris Kelas X Semester Genap K13 Beserta Jawaban Part-3 - Soal ujian tengah semester atau penilaian tengah semester genap b. Inggris SMA/MA/SMK/MAK/Sederajat kurikulum 2013 bagian ketiga adalah bagian terakhir dari rangkaian tulisan UTS b. Inggris kelas 10 di semester 2 ini. Selain itu, bagian k-3 merupakan lanjutan 50 soal UTS B. Inggris Bagian ke-1 sampai bagian ke-2 (35 Soal PG).

Berikut dibawah ini, soal essay UTS b. Inggris kelas x semester genap kurtilas edisi revisi dilengkapi dengan kunci jawaban.

B. Fill in the blanks with the correct possessive adjective!


1. I have a new bag. All friends like …. bag.
Answer: my.

2. She is a rich girl. …. car is very expensive.
Answer: her.

3. The students are in the classroom. …. Teacher is teaching.
Answer: their.

4. This is Anton. Do you know …. house?
Answer: his.

5. You like eating very much. What is … favorite food?
Answer: your.

6. This is my cat …. tail is very long.
Answer: its.

7. Father and I are very happy. We live in … new house.
Answer: our.

8. Budi and Fitri live with …. Grandparents.
Answer: their.

9. Nanda’s bag is beautiful …. bag costs. 450.000,00
Answer: Her.

10. Jamila has a cat …. Cat is cute.
Answer: Her.

C. Read the following text and then fill in the blank!


My Day

I had a terrible day yesterday. First, I woke up an hour late because my alarm clock didn’t go off. Then, I was in such a hurry that I burned my hand when I was making breakfast. After breakfast, I got dressed so quickly that I forgot to wear socks.

Next, I ran out of the house trying to get the 9:30 bus, but of course I missed it. I wanted to take a taxi, but I didn’t have enough money.

Finally, I walked the three miles to my school only to discover that it was Sunday! I hope I never have a day as the I had yesterday.

Questions:
1. What happened to the writer yesterday?
Answer: He had a terrible day.

2. Why did he wake up an hour late?
Answer: Because his alarm clock didn’t go off.

3. What did he do after having breakfast?
Answer: He got dressed so quickly that he forgot to wear socks.

4. How far did the writer walk?
Answer: He walked for three miles.

5. What does the writer hope?
Answer: the writer hopes he will never have a day like yesterday.

Baca juga:
100+ Soal UAS/PAT Bahasa Inggris Kelas X Semester Genap K13 Beserta Jawaban
220 Soal Bahasa Inggris Kelas X Semester Genap K13, Persiapan Belajar UAS/PAT/UKK