-->

Minggu, 21 Februari 2021

Contoh Soal Essay Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 K13 Beserta JawabanPart-2

Contoh Soal Essay Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 K13 Beserta Jawaban Part-2 berisikan materi yang sama dengan soal PG B. inggris bagian ketiga dan keempat, yaitu tentang Formal Invintation dan Making Accepting, and Declining the Invitation.

Selain itu, soal-soal essay b. Inggris kelas xi semester satu dengan kunci jawaban untuk siswa SMA/SMK/MA/MAK/Sederajat ini merupakan lanjutan dari soal essay b. Inggris bagian ke-1 (soal nomor 1-20) dengan materi soal/bab yang berbeda.

Berikut, soal essai b. Inggris dan jawabannya dimulai dari soal nomor 21.

1# Read the following text and answer the questions!


Question:

21. Person who writer of the letter is….
Jawaban: University.

22. The exam’s name is….
Jawaban: Celebrate the graduation of “Kathrine Sabrine Kalden.”

23. If we want to join, we must contact to….
Jawaban: Monica.

24. The event will be held in….
Jawaban: Wet pine Street Red Jambu.

25. The recipient of the invitation above is….
Jawaban: Class of XI.

2# Match the English word into Indonesian translation!



Jawaban:
26. b. Undangan.
27. c. Tubuh.
28. e. hari jadi tahunan.
29. d. pembukuan.
30. a. surat.

3# Read the following text and then answer the questions!

Dear my best friend,
I would like to invite you to come to my wedding party. It will be held:
Date : Sunday, September 28th, 2014
Place : Pancasila Building Bandar Lampung
Time : 08.30 a.m.
Hopefully you can come to my precious moment, your coming in my honor, Thank you very much for your coming.
Juwita

Questions:

31. What kind of party held by Juwita?
Answer: Wedding party.

32. Who is the recipient of the text above?
Answer: Juwita’s best friend.

33. When will the party be held?
Answer: Sunday, September 28th, 2014.

34. What kind of the text is it?
Answer: Invitation text.

35. Where will the party be held?
Answer: Pancasila Building Bandar Lampung.

4# Read the following text and answer the questions!


Questions:

36. What kind of invitation is it?
Answer: Wedding invitation.

37. When will the celebration be held?
Answer: Sunday, the fifth of June. Two thousand and sixteen.

38. Where will the celebration be held?
Answer: “Gedung Wanita” Reception Hall Gazibu Ave.

39. Where is the location of Gazibu Ave?
Answer: North Jakarta, Jakarta.

40. Who is Sonya Ekarina?
Answer: Mr and Mrs, Arman Depari’s daughter.

Lanjut ke soal ujian tengah semester => Contoh Soal UTS Bahasa Inggris Kelas XI Semester 1 K13 Beserta Jawaban